joi, 4 ianuarie 2018

Bun venit 2018!


           Bun venit 2018,
  Fii un an bun, răbdător și fă-ne să creștem sănătos și frumos!Iar cu restul de ocupăm noi!
   Este un an important zicem noi pentru că fratele mai mare o să meargă la grădiniță și astfel va intra în cu totul alt mediu decât e obișnuit iar fratele mai mic va împlini în vară un anișor încheind astfel perioada de bebelusenie și având activități mai variate, o să fie mai independent și se va putea juca oarecum cu cel mare.Programul de zi cu zi va suferi modificări și vrem sa ne pregătim încă de pe acum.Daca totul e bine, suntem sănătoși toți vrem sa plănuim și o mică vacanță în 4 în vară.
   Aș vrea și sper să pot pune in aplicare planuri micuțe ce țin de schimbarea modului de viață, de îmbunătățire a stării de sănătate.Dupa nașterea celui de-al doilea copil regimul de viață a fost un adevărat haos, la care sincer nu mă așteptam iar sănătatea a cam fost plasată pe ultimul loc.Ceea ce a fost foarte greșit! Însă despre aceste schimbări vreau sa povestesc peste o lună când aștept primele rezultate...😊
   Și bineînțeles vreau sa scriu in continuare cu aceeași pasiune cu care o fac de vreo 2 luni încoace despre viața de mămică cu doi băieți năzdrăvani.
    Vă dorim un an nou plin de realizări, sănătate maximă și vă invităm să ne urmăriți pe blog cât și pe pagina de Facebook.

   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu