sâmbătă, 30 decembrie 2017

Retrospectivă 2017 +rezoluții 2018

      2017 este aproape de final și ca orice om privesc puțin în retrospectivă și îmi dau seama cât de mult te poate schimba un an, cât de departe de ce îți imaginai te poate transforma propriul copil.
   Copiii sunt adevărate lecții de viață ce vin fără să știm o literă din manualul parentingului.Iar mie îmi place să învăț.Și sunt abia la început.
   Înainte să intru în noul an aș vrea să vă mulțumesc că îmi urmăriți postările, pentru aprecieri și critici, comentarii.Imi place mult sa scriu, să vă transmit și vouă întâmplări din viața mea cu doi băieți.Vreau să privesc înlănțuirea de evenimente cu speranță și umor, chiar dacă uneori sunt epuizată fizic și psihic de orice resursă și cu greu găsesc puterea de a merge înainte.Nu vreau ca și greul să mă umbrească.Vreau când citesc peste 20-30 de ani aici să râd împreună cu familia de toate aceste evenimente.
    Apoi aș vrea să mulțumesc în mod deosebit acelor persoane dragi din viața mea pentru că au fost alături de mine, în special în acest an.Meritați o medalie de aur pentru prietenie, sprijin și timpul dedicat pentru mine și familia mea.Fiecare ajutor, vorbă bună primită de la voi rămâne în inima mea și voi face tot ce pot să vă răsplătesc.
    Vă aștept în noul an să îmi fiți alături ca și cititori...sincer sunt la început și nu am conturat bine ce și cum voi scrie.Cred că voi fi și eu surprinsă de sursele mele de inspirație...cei doi puști din viața mea: Juniorul Gabu și fratele mai mic Bebelucy.Mă simt atât de norocoasă să fiu mama lor!

   Rezoluții în noul an?

Ar mai fi câteva dar...nu mai încăpeau pe listă.Așa că am lăsat-o mai aerisită.😂

Nu-mi mai fac 'planuri mărețe' pentru că viața te poate lua total pe nepregătite cu tot cu planurile tale pentru tot anul!Dar asta nu înseamnă că trăiesc doar pentru azi!Mă gândesc cu speranță și optimism la 'rezolutii realizabile' în pași mici pentru perioada imediat următoare și încerc să le pun in practică cu ce pot, cu ce știu și cu ce am.

   Cred că mai degrabă fiul meu cel mare are de 'rezolvat niste rezoluții':Un comentariu: