vineri, 1 decembrie 2017

2017-cel mai frumos și greu an


Bebelucy la 4 luni 

   Se împlinesc 4 luni de când ai apărut în viața noastră și ne-ai echilibrat și întregit familia cu prezența ta senină, zâmbetul ștrengar, ochii albaștri curioși și sinceri.

   Tot acum se împlinește un an de când am aflat de existența ta, cuibărit la mine in burtică și parcă nu-mi vine să cred ce repede a trecut timpul și cum într-un singur an viața ți se schimbă radical.

   A fost un an plin de provocări, am hoinărit cu sufletul și trupul drumuri cat mai îndepărtate de zona noastră de confort pentru a-ți face venirea pe lume cât mai plăcută.Am pus răbdare și disperare in același pahar, am lăsat în urmă lucruri, experiențe, persoane.Ti-am făcut loc să crești în sufletul meu, in inima mea odată cu fiecare mișcare a ta ce-mi dădea forță să merg doar înainte.

  Am căzut jos de mii de ori, am plâns cu lacrimi, fără lacrimi și am încercat să găsesc în mine și ultima putere pentru a rezista până la capăt.Am simțit că îmi trimiți mereu o energie pozitivă încă din burtică și nu m-am dat bătută niciodată chiar dacă acest an a fost cel mai greu din viața mea.
  A fost greu, apăsător până în măduva oaselor, epuizant.M-am transformat cu totul:corpul și sufletul mi-au fost strivite și înviate in același timp.A fost anul vieții mele...greu dar și frumos.
 Am trăit iadul și raiul în același timp și nu as da acest an al transformării mele ca femeie, ca mamă pe 100 de ani de bunăstare și comoditate.

 Copile ești minunat, nici în visurile mele cele mai mărețe nu îmi închipuiam ca din mine se poate naște un suflet atât de nobil și senin.

  Sunt o mamă imperfectă,am o mie de defecte, încă sunt la stadiul de acomodare cu tine dar și cu fratele tău.Să ai în vedere că și el te iubește, este la fel de mic și senin ca tine.El mi-a șters lacrimile când eram gravidă cu tine, când eram la capătul puterilor m-am privit în oglindă și l-am văzut pe el, cu zâmbetul lui ștrengar.Cum puteam sa rămân în loc?Am mers înainte!
  Și dacă tot am pornit pe acest drum îmi doresc și voi face tot ce îmi stă în putere să fim uniți, o familie fericită, să trecem tinandu-ne de mână prin tot ce ne-a pregătit viața.
  Și la final... să nu uit să îți spun că tatăl tău te iubește și o să îți fie alaturi mereu!
  Sunt singura fata între 3 băieți, nu mă plouă, nu mă ninge nimic pentru că am umbrela iubirii voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu