joi, 1 iunie 2017

Scrisoare catre copilul meu interior


 Copile, te-ai născut inocent și pur, cu brațele deschise către oricine voia să îți ofere dragoste necondiționată, joacă și veselie.
Ai crescut și ai adunat în suflet experiențele vieții, fără să îți pui întrebări.Ai experimentat joaca, ți-ai făcut prieteni și ai învățat să iubești viața.

  Te privesc cu uimire, eu adultul de azi, mamă de băiat de 2 ani și frățior pe drum.
 Ai avut mult curaj să te strecori printre loviturile dure ce ți-au răpit pe nedrept o parte a copilăriei.Ai găsit resurse nebănuite să mergi mai departe când viața ți-a rupt definitiv cea mai dragă ființă din viața ta.
Eu, cea de acum nu aș fi avut puterea ta și cred că aș fi murit acolo în tristețe.
 Tu, copile ai mers mai departe și ai cules tot ce e mai frumos din viață, chiar dacă lacrimile ți-au spălat ochii inocenți.
 Tot ce am mai bun și frumos, toate amintirile care mă fac să zâmbesc ți le datorez ție.Tu m-ai clădit pe mine cea de azi.Tu ești radacina sufletului meu către speranță, inocența și joacă.

Cu trecerea timpului parcă te-am uitat la o răscruce de drumuri, intre adolescenta și tinerețe.Am devenit adultul care nu mai e puternic, care e slab si temător.Uneori am nevoie disperată de tine copile, să mă ridici și pe mine cu aceeași putere și curaj.Să mă îmbrățișezi cu voioșie, să mergem împreună la joacă.Am riduri pe suflet și mi-e teamă să îmbătrânesc prematur.

Dar am o speranță că viața mea de "om mare" nu se va usca in rutină, tristețe și nonsens.
Copile, vreau să îți prezint pe cineva.Este vorba de fiul meu.El este cel care mi-a surescitat viața când am crezut că tu ai dispărut definitiv din viața mea de adult.
Cred că voi vă cunoașteți, v-ați ținut de mână și v-ați jucat de  mii de ori.Dar...sufletul meu de mamă abia târziu a reușit să vă vadă împreună.
La mulți ani copii!


Poze scanate: Mami Deea când era bebeluș în mâinile mamei plecată prematur dintre noi.
Poza doi:Mami Deea in rolul de mămică, alături de fiul extra-mega-iubitor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu