luni, 14 septembrie 2015

A treia lună de sarcină -martie 2014

Hmm...și iata-ma în septembrie 2015, când puiul meu aproape împlinește un anișor scriind despre .....a treia lună de sarcină !Se pare ca abia acum mi-am găsit timp și de multe ori am încercat să scriu dar, după cum se pare tot puiul a fost prioritar.

Luna a treia de sarcină a fost o lună de hotar dacă o pot numi așa în sensul ca se încheia primul trimestru de sarcină și odată cu el îmi găsisem și eu un medic și parcă să zic ca eram ceva mai liniștită și mă obișnuisem cu ideea.
Însă până să se încheie m-am tot plimbat să îmi fac analize și să caut medic.
La a doua ecografie l-am văzut și eu intr-o formă :avea și el 4 cm și dădea din mânuțe și piciorușe ceva de speriat.Am simțit ceva extraordinar să îl văd cum mișca.I-am făcut chiar și o poza.Și..am început să dau vestea în stânga și în dreapta.Toți m-au felicitat și unii au rămas șocați.Însă nu mai mult ca mine.
Îmi amintesc ca în perioada asta mă tot uitam la burtică să văd dacă a mai crescut...însă nu se vedea cine știe ce.Foarte puțin.Îmi doream să crească mai repede și să îl simt.
Continuăm să mă documentez să aflu cât mai multe despre sarcină și cum să fac totul să fie bine.
Îmi amintesc ca începusem să îmi prepar ciorbe de tot felul.Îmi plăcea gustul ala acru.
La sfârșitul lunii am găsit medicul care să îmi urmărească sarcina și mă liniștisem fiindcă mi-a spus ca totul este în regulă.
Chiar aveam un sentiment ca totul o să fie bine până la final.Chiar atunci începuse sa înflorească pomii.Când am văzut primul cais înflorit parcă înflorisem și eu cu el.Mi-a transmis o energie pozitivă și am mers încrezătoare mai departe.
Începuse să se diminueze și stările de greață.Eram în continuare cu o stare de oboseală și simțeam ca burtă se mărește la propriu, ca și cum mă balonasem.Mai aveam și crampe ca la menstruație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu