joi, 29 august 2013

Si am ajuns si la sala...Am intrat prima oara intro sala de fitness in  martie 2012.Si asta pentru ca voiam sa fac miscare.
Dupa atatia ani de batjocura asupra corpului meu acesta a inceput sa se razbune prin multiple feluri in care nu credeam ca pot fi posibile.
Slabiciunea corpului m-a insotit dintotdeauna cu toate astea am zis ca poate mersul la sala va fi o optiune buna in ceea ce priveste ,,reparatia,, corpului meu.Spun asta deoarece am observat ca miscarea imi face bine iar corpul raspunde pozitiv la orice fel de miscare ritmica: gen alergare, dans, exercitii (usoare pentru femeie-nu altceva).
Imi amintesc ca in ziua in care am fost la sala prima oara am iesit dimineata in parc sa alerg iar o haita serioasa de caini incepuse ,,sa alerge,, laolalta cu mine...pardon nu cu mine ci impotriva mea.Voiau sa ma atace- logic- si m-am oprit , am vorbit frumos cu ei si le-am zis ,gata nu va mai deranjez terenul.Ma duc naiba la o sala de sport , de fitness sau cum ii zice si am terminat scandalul,,.
Si dusa am fost.Dupa primele luni de sala s-au vazut diverse rezultate desi nu chiar multumitoare.Poate ca nici nu am avut vointa de a face mai mult.Poate ca nu am avut dorinta de a ma autodepasi si am facut asta mai mult ca o relaxare.Ce mi-a placut cel mai mult era banda unde alergam de nebuna desi eram slaba ca sa nu zic foarte slaba.Insa era singura care ,,ma facea sa zbor,, si aveam un sentiment foarte placut dupa aceea.
In episodul viitor voi reveni cu niste poze si alte chestii legate de primul an de sala.
De altfel am atasat poza de mai sus....mi s-a parut ...pur si simplu...REALA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu